Τρυφερό φιλέτο

Το Κρεοπωλείο Ξενοφών βρέθηκε ανάμεσα στα λόγια του The Toothpick. Η ποιότητα των κρεάτων του κρεοπωλείου μας έγινε η ιδανική αφορμή για μια υπέροχη συνταγή για χοιρινό.  

Αυτό είναι το μόνο πιάτο χοιρινού κρέατος που φαίνεται να καταφέρνω να μαγειρεύω στη δική μου θέση! Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει το χοιρινό, είναι απλά, ότι αγαπώ το μοσχάρι, και να απαλλαγούμε από την ενοχή μου με το κοτόπουλο, και τα ψάρια, έτσι αναπόφευκτα, το χοιρινό έχει απομείνει. Παρ ‘όλα αυτά, αυτό δεν είναι μόνο ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο, μπορεί επίσης να είναι ένα εντυπωσιακό κυρίως πιάτο σε ένα δείπνο, έχει και ένα μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι πολύ δημοφιλές για τα παιδιά επίσης. Τα λίγα υλικά μπορούν εύκολα να ληφθούν, αφού εκτός από το φιλέτο χρειάζονται μόνο βούτυρο, μπέικον, φασκόμηλο, αλάτι και πιπέρι.

Και το άρθρο συνεχίζει, σχολιάζοντας για τη σημασία που έχει ο σωστός προμηθευτής κρέατος: Η μόνη σημαντική συμβουλή είναι ότι πρέπει να έχουμε έναν αξιόπιστο πάροχο, ο οποίος θα μας προμηθεύσει με το καλύτερο κομμάτι κρέατος που μπορούμε να βρούμε! Καλύτερα προσπαθήστε να αγοράσετε τοπικά και να αναπτύξετε μια προσωπική σχέση με τον επιλεγμένο σας εμπιστευτικό … μην γελάτε, όποιος αγόρασε και πέρασε ώρες μαγειρεύοντας το κρέας που αποδείχθηκε ότι δεν είναι βρώσιμο, γνωρίζει την αξία ενός αξιόπιστου κρεοπωλείου. Το δικό μου, Κρεοπωλείο Ξενοφών, βέβαια είναι κοντά μου, πάντα με μεταχειρίζεται με ένα χαμόγελο και έχει μεγάλη ποικιλία!

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τα θετικά σχόλια! Αυτά αποτελούν την καθημερινή δύναμη για να συνεχίζουμε!