Γύρος μοσχάρι

Τρυφερός μοσχαρίσιος γύρος από επιλεγμένο κομμάτι. Η μαρινάτα του δίνει μια ξεχωριστή και ισορροπημένη γευστική πινελιά, αφήνοντας το σωστά σιτεμένο μοσχαράκι να δώσει τα αρώματα και νοστιμιά του .

Χρόνος ψησίματος 5-9 λεπτά

Εκτέλεση

Σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε το μοσχαρίσιο γύρο και μαγειρεύουμε ανάλογα με το επιθυμητό ψήσιμο . Το τοποθετούμε σε μια πιατέλα, το σκεπάζουμε με ένα αλουμινόχαρτο ώστε να παραμείνει ζεστό και να το αφήσουμε ν α ξεκουραστεί μέχρι να ετοιμάσουμε μια σαλάτα ή τις πίτες μας !